Blog Listing

Tre vita skjortor som är ett måste i din garderob

Vita skjortor

Jag äger skjortor i mängder, inte bara vita skjortor i klassisk form utan i alla möjliga färger och former. Jag älskar skjortor och är en av dem som hävdar att det går att klä sig i skjortor till det allra flesta dagarna i livet. Naturligtvis finns det undantag då man kanske inte vill klä sig i vita skjortor, när man idrottar eller badar exempelvis, men utöver dessa undantag så går jag nästan alltid klädd i olika typer av skjortor.

En lista på tre

Låt mig beskriva mina tre olika sorters vita skjortor. För det är faktiskt så att jag äger tre stycken olika, tre olika skjortor som jag använder vid olika tillfällen. Den ena skulle jag aldrig kunna använda istället för den andra vid det specifika tillfället utan alla tre är unika och har sina egenskaper som gör att de passar perfekt till särskilda händelser.

Nummer 1

Den första skjortan är en business skjorta, en så kallad finskjorta, som jag oftast använder under en kavaj, instoppad innanför mina kostymbyxor. Denna vita skjorta använder jag alltså till kostym och i och med detta till festligheter. Eftersom jag arbetar på en arbetsplats som kräver kostym så kan jag också använda den här, men jag använder mest en ljusblå skjorta till jobbet.

Nummer 2

Den andra i listan av mina vita skjortor är min avslappnade och bekväma skjorta, en så kallad casual skjorta. Den är mycket mer bekväm än min business skjorta, är gjord av ett mjukare material och stoppas nästan aldrig in i byxorna. Byxorna kan vara chinos, jeans, shorts eller kostymbyxor. Utöver denna vita casual skjorta har jag andra färgglada skjortor inom kategorin som jag växlar mellan.

Nummer 3

Sist men inte minst i min trefaldiga lista över vita skjortor kommer min linneskjorta. Denna använder jag främst på sommaren, och absolut främst på semestern. Den är tunn, sval och får lov att vara lite skrynklig. En linneskjorta passar bra till shorts och chinos.

Du behöver dem

Dessa tre vita skjortor kan jag inte leva utan. Jag använder dem ständigt, på löpande band och jag gör det med glädje. Om du inte äger tre stycken skjortor likt dem jag beskrivit så rekommenderar jag dig att uppdatera din garderob lite, det är värt det!