Blog Listing

T-shirt med modul system tryck

Idag är det väldigt vanligt inom vissa industrier att ha t-shirts med tryck som profilkläder. För ett företag som exempelvis modul system är det ett perfekt sätt att få sitt varumärke att synas. Varför skriver vi om en specifik aktör som modul system? Jo vi har precis inrett våra arbetsbilar med bilinredning från modul system, och häromdagen så såg en av oss i redaktionen en av deras konkurrenter med en t-shirt som hade stort tryck på en t-shirt som spred deras varumärke. Detta var något vi inte såg på någon av de som hjälpte oss att installera vår bilinredning. Det är ett väldigt effektivt sätt att sprida sitt varumärke när man låter anställda, speciellt de som är ute på arbeten på olika platser, bära kläder med logotyp och företagsnamnstryck. Även om man inte är i läget precis där och då att man ska köpa den tjänst eller de produkter som modul system erbjuder så har man ändå fått det någonstans på minnet. Det är en ganska bra sak att hela tiden exponera människor för sitt varumärke. Dessutom, i en bransch lik den som modul system verkar inom, fungerar en t-shirt eller dylikt väldigt bra som arbetskläder. Om man har en kontorstjänst exempelvis kanske inte t-shirt används i samma utsträckning, vilket gör det ganska onödigt att trycka upp en massa. Däremot när man har en tjänst där man gärna använder en t-shirt så är det ett väldigt bra tillfälle. Det är inte heller så dyrt, speciellt inte om man beställer en lite större antal på en gång. Givetvis är det inte alla som tycker det är värt att trycka upp t-shirts till sin anställda, men efter att vi såg att en konkurrent till modul system gjorde det, så tänkte vi att vi kunde använda det som ett exempel och samtidigt ge dem något att tänka på. Detta är givetvis inte bara för modul system, det gäller alla företag. T-shirtar med tryck är lite av en bortglömd grej idag, vilket borde ändras.