Blog Listing

En huskatalog och början på något nytt

Som ni som läser den här bloggen vet, har vi alla ett stort intresse för kläder och stil. Med det kommer också ett intresse av att ta väl hand om sina plagg, att förvara dem på ett värdigt sätt. Det intresset var vad som lockade mig, att efter visst funderande, till slut beställa hem en huskatalog fån Anebyhus.

Visst, jag förstår att det är extremt att fundera på att bygga hus och beställa hem en huskatalog bara för att man funderar på att bygga ut sin garderob. Det är i sanningens namn inte bara förhoppningen om att kunna äga en otrolig walk-in closet som fick mig att beställa en huskatalog, jag och min fru har länge diskuterat fram och tillbaka om vi inte skulle satsa på att bygga hus. Det var min fru som först kom i kontakt med Anebyhus och strax där efter beställde hon en katalog.

Det är verkligen en uppsjö av beslut som behöver fattas i samband med ett husbygge och jag och min fru är båda noviser på området. När vi fick vår huskatalog i brevlådan (vilket gick väldigt snabbt) blev vi överväldigade över vilka möjligheter som finns. Allt jag visste var att jag ville ha en rymlig och fräsch garderob och att min fru ville ha en öppen planlösning. Efter att ha tagit oss igenom vår huskatalog hade vi fått några frågor besvarade men hundra nya hade dykt upp istället.

Här står vi nu, lite smått förskräckta men samtidigt väldigt exalterade över att vi ska bli husägare! Det har tagit lång tid, längre än vi trodde att det skulle göra, men nu står vi äntligen här med en plan. Huset är inte byggt än men denna veckan är det meningen att de ska sätta den första spaden i marken. Allt detta tack vare en beställning av en huskatalog.