Blog Listing

Q for skin

Har ni någon gång varit i kontakt med företaget Q for skin? Inte? Nej det kanske inte händer varje dag. Men jag kom i alla fall i kontakt med företaget häromdagen och slogs direkt av deras inte särskilt moderna logotyp. Nej logotypen för Q for skin var verkligen inte något som föll mig i smaken. För det första så tycker jag att den är väldigt fantasilös. Och det är klart, det är inget som säger att en logotyp måste vara innovativ osv. Men den loggan som Q for skin har kändes bara som en slags bottennivå. En ring med ett Q i, det händer inte mycket där liksom. En annan sak som jag inte riktigt diggade med logotypen för Q for skin är det ljusblå Q:et som är bakom det mörkblå. Inte märkt det? Nej va glad för det. För min del blev det att jag tycker att Q for skin loggan inte alls var modern. Det känns som något tagit direkt från tidigt 90 tal, inte direkt något att satsa på 2020. Alla får naturligtvis ha sin egen åsikt och vad jag kan tänka mig att man gått efter på Q for skin är anrikhet. Man vill liksom hålla fast vid det faktur att man är kunnig och ”gammal i gemet”. För mig gick det bara inte hela vägen.  Men finns det något jag tycker är bra med loggan för Q for skin? Ja det finns det faktiskt, färgerna. Låter underligt med tanke på att precis klankat ner på det? Kanske, men jag tycker att det gula mixade med det blå blir bra, och ett tydligt exempel på när det funkar att hålla fast vid sina anor. Q for skin är ett svenskt företag och de håller fast vid det, vilket är otroligt bra, kudos till dem. Utöver det så är jag som märkt inte särskilt positiv till det, gör om gör rätt. Men det är bara min åsikt, ha det bra.